‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
Lees online
Header DUB nieuwsbrief
 
 
dub.uu.nl
 
Read this newsletter in English
 
Pakt de universiteit de meldingen over wangedrag wel goed aan? Daarover is een flinke discussie gaande. De Actiegroep Wangedrag vindt van niet maar de rector is het niet eens met de kritiek. Ook over het diversiteitsproject de Culturele Barometer liepen de gemoederen hoog op: het doorspelen van gegevens naar het CBS is daarom tijdelijk stop gezet. Verder konden een klein aantal studenten eindelijk weer eens de kroeg in tijdens een Fieldlab experiment. Voor een compleet overzicht van alle artikelen op de site van DUB ga je naar www.dub.uu.nl.
 
 
 
Waar iedereen het over heeft
 
 
Win
 
 
Sinds vorige maand vind je in de Servetstraat in Utrecht een geheel veganistisch falafelrestaurant genaamd FLFL. In FLFL wordt alles huisgemaakt en is alles verganistisch. DUB mag vier dinerbonnen weggeven!
 
 
 
Studenten
 
 
Onderwijs
 
Onderzoek
 
 
3Hoog
 
 
 
 
Diversiteit
 
 
Cartoon
 
 
Het water aan de lippen
 
 
 
Corona
 
 
 
Lees meer nieuws op www.dub.uu.nl. Komende week vind je op DUB onze eerste podcast: 'Eerste hulp bij studieproblemen' waarbij we spreken met een student die autisme heeft. Verder kun je de laatste aflevering verwachten van onze dialogen over diversiteit. Deze keer met twee studenten.
 
 
 
Over deze nieuwsbrief
 
DUB is de onafhankelijke nieuws- en opiniesite van de Universiteit Utrecht.
De nieuwsbrief verschijnt iedere tien dagen en bevat een selectie van de artikelen die gepubliceerd zijn op dub.uu.nl.
 
Afmelden (nog aanpassen)
Aanmelden (nog aanpassen)
 
Contact
 
030 253 3335
dubredactie@uu.nl


Privacyverklaring
 
Facebook   Twitter   YouTube   Instagram