‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
Lees online
Header DUB nieuwsbrief
 
 
dub.uu.nl
 
Read this newsletter in English
 
"Het is belangrijk dat jullie weer naar college mogen." Dat zei minister Ingrid van Engelshoven bij een bezoek aan een college van eerstejaars studenten Bestuurs & Organisatiewetenschap. Ze vertelde ook over het extra geld voor de universiteit waarmee de komende jaren extra docenten aangesteld kunnen worden. Maar volgens hoogleraar Bert Weckhuysen is dat bedrag nog lang niet genoeg. Verder in deze nieuwsbrief: de eerste DUB-podcast over Eerste Hulp bij Studieproblemen én het laatste verhaal in de serie dialogen over diversiteit en inclusie. Voor een compleet overzicht van alle artikelen op de site van DUB ga je naar www.dub.uu.nl.
 
 
 
Waar iedereen het over heeft
 
 
Win
 
 
Sinds vorige maand vind je in de Servetstraat in Utrecht een geheel veganistisch falafelrestaurant genaamd FLFL. In FLFL wordt alles huisgemaakt. DUB mag vier dinerbonnen weggeven!
 
 
 
Studenten
 
 
Onderwijs
 
 
3Hoog
 
 
 
Onderzoek
 
 
Diversiteit
 
 
Cartoon
 
 
Tijdgeest
 
 
 
Universiteit
 
 
 
Lees meer nieuws op www.dub.uu.nl. Deze week vind je op de site onder meer een verhaal van studenten die een graphic novel maakten over studentenacties in de Tweede Wereldoorlog. Ook schrijven we over een uit de hand gelopen grap op het IBB.
 
 
 
Over deze nieuwsbrief
 
DUB is de onafhankelijke nieuws- en opiniesite van de Universiteit Utrecht.
De nieuwsbrief verschijnt iedere tien dagen en bevat een selectie van de artikelen die gepubliceerd zijn op dub.uu.nl.
 
Afmelden (nog aanpassen)
Aanmelden (nog aanpassen)
 
Contact
 
030 253 3335
dubredactie@uu.nl


Privacyverklaring
 
Facebook   Twitter   YouTube   Instagram